• Certificari
  • ISO 9001 / ISO 14001

Termeni si conditii utilizare site

www.makitajobs.ro este denumirea comerciala a S.C MAKITA EU SRL persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul in Str. I.c. Bratianu 164 Branesti, Judet: Ilfov, CUI RO17549942, Nr. inregistrare J23/890/2005, denumita in continuare ‘compania’.

Navigarea pe site-ul www.makitajobs.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

1. Informatii personale
Sunteti de acord ca furnizarea datelor personale de catre dvs. se face prin completarea formularului de contact din site. In lipsa completarii acestui formular site-ul www.makitajobs.ro nu stocheaza sau prelucreaza datele dvs.

2. Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre COMPANIE pentru a va contacta inapoi, prin e-mail, posta sau telefonic.
Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. COMPANIA se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client/vizitator si COMPANIE.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

COMPANIA se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa a.neagoe@mmrmakita.eu, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

COMPANIA certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
a. dreptul de a cere COMPANIEI sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere COMPANIEI sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere COMPANIEI sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
3. DREPTURI DE AUTOR
Intregul continut al site-ului www.makitajobs.ro   – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea COMPANIEI si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul COMPANIEI a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site
COMPANIA garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei COMPANIEI fara acordul scris prealabil al acesteia.

5. Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de COMPANIE numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de contact sunt necesare pentru a va raspunde solicitarilor.

Societatea garanteaza confidentialitatea tuturor informatiilor. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.makitajobs.ro , ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al COMPANIEI prin reteaua interna. Site-ul www.makitajobs.ro  foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului www.makitajobs.ro , COMPANIA nu-si asuma nici o responsabilitate.

6. www.makitajobs.ro  foloseste o conexiune securizata           

Certificatul SSL (https) instalat pe acest domeniu web asigura siguranta navigarii si reduce riscul la vulnerabilitati.