• Certificari
  • ISO 9001: 2015 / ISO 14001-2015

Despre noi

Istoria fabricii Makita

Despre noi

Makita proiecteaza si produce o gama extinsa de scule electrice care include in principal fierastraie circulare si pendulare, rindele, masini de insurubat, ciocane rotopercutoare, polizoare si slefuitoare.

In anul 2015 corporatia Makita a sarbatorit 100 de ani de la infiintare, perioada in care a devenit cel mai important producator japonez de scule electrice portabile, cu recunoastere internationala.

Makita are amplasate fabrici in Brazilia, China, Thailanda, Germania, Marea Britanie si USA, aproximativ doua treimi din productia de scule fiind realizata in afara Japoniei.

Corporatia Makita incepe fabricarea de scule in Romania in martie 2007 preconizand ca aceasta unitate de productie sa devina cea mai importanta din Europa. In Romania compania are peste 2500 de angajati

Obiectivul Makita este de a deveni cel mai bun furnizor mondial de scule electrice, inclusiv scule cu acumulatori, masini de prelucrarea lemnului, scule pneumatice si scule pentru gradina, toate acestea facand viata mult mai placuta si confortabila pentru utilizatori.

  • Certificari
  • Profesionalism
  • Dedicatie
  • Responsabilitate

Planuri de viitor

Noua clădire, la care deja s-a început construcția trebuie să ajute la creșterea producției, semnificativ.

De ce sa te angajezi la noi?

Makita Eu este mai mult decât o companie in care sa lucrezi, un loc de munca obișnuit, Makita EU este o comunitate, un loc in care te dezvolți, atât personal, cat si profesional, un loc in care înveți, acumulezi cunoștințe teoretice si practice, un loc in care poți sa-ti pui in valoare individualitatea, creativitatea, idea. Este Școala Makita.
Pentru noi, fiecare persoana este importanta, este unica. Te încurajăm sa te dezvolți prin acumulare de cunoștințe/învățare, competiție, disciplina. Acestea sunt elemente importante, care iți vor fi de folos atât in viața personala, cat si in cea profesionala.
Iți ușurăm/facilitam accesul la locul de munca, punându-ți la dispoziție transport gratuit. Avem o rețea de transport, care te ajuta sa ajungi confortabil la locul de munca si te scutește de grija transportului public si costurile aferente acestuia.
De asemenea, pentru ca ne pasa de fiecare angajat, iți asiguram o masa calda pe zi, indiferent de schimbul pe care lucrezi (felul 1, felul 2 si desert).
In Incinta fabricii avem locuri amenajate cu vestiare si dușuri, astfel încât sa beneficiezi de confort in totalitate la locul de munca. Spatiile de birou sunt mari si aerisite, dotate cu aparatura moderna.
Daca te-am convins, așteptăm sa ne trimiți CV-ul tău la adresa de e-mail: recrutare@mmrmakita.eu,

Testimoniale

Makita EU

Mai mult decât o companie in care sa lucrezi!

Galerie foto