• Certificari
  • ISO 9001 / ISO 14001

Despre noi

Istoria fabricii Makita

Despre noi

Makita Corporation are peste 100 de ani de la înființare, centenarul fiind sărbătorit în 2015, și a devenit cel mai important producător japonez de scule electrice portabile, cu recunoaștere internațională.

Makita are fabrici situate în Japonia, Brazilia, China, Thailanda, Germania, Marea Britanie, SUA și România, aproximativ două treimi din producția de scule fiind realizată în afara Japoniei.

Makita Corporation produce scule în Romania din martie 2007, preconizând ca această unitate de producție să devină cea mai importantă din Europa.

Obiectivul Makita este de a deveni cel mai bun furnizor mondial de scule electrice, inclusiv scule cu acumulatori, mașini de prelucrare a lemnului, scule pneumatice și scule pentru grădină, toate acestea făcând viața mult mai plăcută și confortabilă pentru utilizatori.

În 2022, fabrica Makita EU a făcut un pas important în România în cadrul procesului său de dezvoltare. Fabrica și-a deschis larg porțile pentru tineri și pentru toți cei interesați de o carieră la Makita, indiferent de localitatea de reședință, oferind cazare angajaților într-un complex rezidențial modern, situat lângă București, în apropiere de fabrica din Brănești.

  • Certificări
  • Profesionalism
  • Dedicare
  • Responsabilitate

Fabrica Makita

Un spațiu generos și bine organizat, conceput pentru a asigura producția eficientă și de înaltă calitate a echipamentelor Makita.

Complexul de locuințe

Angajații din toată țară pot beneficia de o locuință de serviciu în ansamblul rezidențial proaspăt inaugurat, situat în apropierea fabricii Makita EU.

De ce să te angajezi la noi?

Makita EU este mai mult decât o companie în care să lucrezi: este o comunitate în care evoluezi atât profesional, cât și personal.

Aici, beneficiezi de întreg suportul necesar pentru a-ți valorifica abilitățile și pentru a crește alături de noi. Îți oferim mediul propice pentru a-ți construi o carieră solidă, prioritizând acumularea de cunoștințe, spiritul competitiv și disciplina.

Îți asigurăm accesul facil la locul de muncă, oferindu-ți transport gratuit. Avem o rețea de transport care îți permite să ajungi confortabil la locul de muncă, eliminând astfel grija transportului public și costurile aferente acestuia.

Ne preocupăm de bunăstarea fiecărui angajat și îți asigurăm o masă caldă pe zi (supă/ciorbă, fel principal, salată, desert), indiferent de schimbul pe care lucrezi.

În plus, pentru a sprijini echilibrul între viața profesională și cea personală, compania noastră dispune de un complex rezidențial destinat angajaților proprii, asigurându-le astfel o locuință mobilată și utilată în apropierea locului de muncă.

În incinta fabricii sunt amenajate spații de relaxare și locuri dotate cu vestiare și dușuri, oferindu-ți cele mai bune condiții la muncă. Spațiile de birou sunt generoase și aerisite, echipate cu aparatură modernă.

Dacă te-am convins, așteptăm să ne trimiți CV-ul tău la adresa de e-mail: recrutare@mmrmakita.eu.

Rapoarte de sustenabilitate

Declarațiile nefinanciare detaliază inițiativele de sustenabilitate economică, socială și de mediu ale Makita și impactul acestor inițiative asupra activității companiei.

Rapoartele prezintă informații relevante despre modelul de afaceri al companiei, etica și măsurile anti-corupție, politicile de protecție a mediului și implicarea socială, precum și riscurile asociate și măsurile implementate pentru a le gestiona.

Testimoniale

Makita EU

Mai mult decât o companie în care să lucrezi!

Galerie Foto